Eerlijk, Gastvrij
en Altijd Op tijd
Eerlijk, Gastvrij
en Altijd Op tijd
bus huren Rotterdam
Eerlijk, Gastvrij en
Altijd Op tijd

Reismogelijkheden voor iedereen

Laat het vervoer voor uw schoolreisje, bedrijfsuitje of dagtocht verzorgen door EGAO busreizen, vlakbij Rotterdam. Dan bent u verzekerd van ruime, schone bussen en vriendelijke chauffeurs. Wij vervoeren iedereen, want ook voor ouderen en mindervaliden zijn onze bussen geschikt.

Schoolreisje

Nergens leer je zoveel als tijdens een reisje met de hele klas naar een museum, dierentuin of bijvoorbeeld een kasteel. EGAO brengt leerlingen vanuit de regio Rotterdam naar locaties door heel Nederland. In onze luxe bussen vervoeren we kleine en grote groepen.

Meer weten?

Dagtochten

Voor de bewoners van een verzorgingstehuis is een reisje niet zo vanzelfsprekend. Het openbaar vervoer is minder toegankelijk en al helemaal niet handig wanneer u reist met een grote groep. EGAO maakt het u gemakkelijk. In onze comfortabele touringcars halen we u op en brengen u weer thuis. Ook mindervalide reizigers kunnen mee in de bussen die zijn uitgerust met een rolstoellift.

Bedrijfsfeest

De behaalde successen vieren met uw team? Wanneer u een feest geeft op locatie, verzorgt EGAO graag uw vervoer. Zo hoeven uw medewerkers zich geen zorgen te maken over reizen met openbaar vervoer of af te spreken wie de Bob is. Boek nu de bussen van EGAO busreizen, vlakbij Rotterdam.
 

Trouwerij

Uw mooiste dag, dan wilt u zich niet druk hoeven maken over de reismogelijkheden van uw gasten. Onze chauffeurs in pak zorgen ervoor dat uw gasten op tijd en ontspannen op uw trouwlocatie aankomen.

Heeft u speciale wensen? Neem contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Rolstoelvervoer Rolstoelvervoer
Rolstoelvervoer