Bel ons: 0184 61 20 45

Reismogelijkheden voor iedereen in omgeving Rotterdam

Laat het vervoer voor uw schoolreisje, bedrijfsuitje of dagtocht verzorgen door EGAO Busreizen, gevestigd vlakbij Rotterdam. Dan bent u verzekerd van ruime, schone bussen en vriendelijke chauffeurs. Wij vervoeren iedereen, want ook voor ouderen en mindervaliden zijn onze bussen geschikt.

Schoolreisje

Nergens leer je zoveel als tijdens een reisje met de hele klas, bijvoorbeeld naar een museum, de dierentuin of een kasteel. EGAO brengt leerlingen vanuit de regio Rotterdam naar locaties door heel Nederland. In onze luxe bussen vervoeren we kleine en grote groepen.

Dagtochten

Voor de bewoners van een verzorgingstehuis is een reisje niet zo vanzelfsprekend meer. Het openbaar vervoer is minder toegankelijk en vooral onhandig wanneer u reist met een grote groep. EGAO maakt het u gemakkelijk. In onze comfortabele touringcars halen we u op en brengen u weer thuis. Ook mindervalide reizigers kunnen mee in de bussen die zijn uitgerust met een rolstoellift

Bedrijfsfeest

De behaalde successen vieren met uw team? Wanneer u een feest geeft op locatie, verzorgt EGAO graag uw vervoer. Zo hoeven uw medewerkers zich geen zorgen te maken over reizen met openbaar vervoer of af te spreken wie ‘de Bob’ is. Boek voor uw bedrijfsfeest daarom nu de bussen van EGAO Busreizen, vlakbij Rotterdam.

Trouwerij

Op uw mooiste dag wilt u zich niet druk hoeven maken over de reismogelijkheden van uw gasten. Onze chauffeurs in pak zorgen ervoor dat uw gasten op tijd en ontspannen op uw trouwlocatie aankomen.

Heeft u speciale wensen? Neem contact op, dan bespreken we de reismogelijkheden.

Huur een bus of touringcar bij EGAO Busreizen! Bel 0184 61 20 45